Home nl Promac bvba

Promac bvba is een familiebedrijf dat sinds 1992 kwaliteitsmachines verhandelt voor

METAALBEWERKING

FLOTT (D) is specialist in tafel- en kolomboren, freesmachines en vloeiboren. Ze hebben ook een gamma slijpmolens.
Marpol (IT) heeft al jaren heel kwalitatieve en prijsgunstige lintzaagmachines
Pedrazzoli (IT) is fabrikant van hoogstaande metaal cirkelzaagmachines en lintzagen.
Wij verkopen ook de passende zaagbladen en zaaglinten

BRANDHOUTPRODUCTIE en machines voor BOSONTGINNING
In het uitgebreid gamma van BGU vindt u brandhoutzagen, kliefmachines, brandhoutautomaten en boslieren. Deze machines zijn gepast voor particulieren en er is tevens een uitgebreid gamma voor de professioneel.
Eenzelfde soort brandhoutmachines biedt Binderberger aan maar deze zijn professioneler en dus degelijker (bvb gegalvaniseerd) en ze ontwikkelen en produceren en zware brandhoutautomaten. Ook vind je bij hun een gespecialiseerd gamma bosontginningsmachines zoals boomwagens, conische klievers, tangen, en vele andere uitbreidingen voor uw verreiker.

Een vernieuwend segment boslieren kunnen we u aanbieden van het merk MAXWALD. Als enige in zijn soort hebben deze boslieren een schijfrem, een lamellen schijfkoppeling, een dubbele aandrijfketting met zelfbijregelende kettingspanner en MAXWALD gebruikt stalen rollen om de kabel te geleiden die veel minder aan slijtage onderhevig zijn.
S&U zijn machinebouwers die een machine volledig naar uw wens kunnen bouwen. Wij verdelen hun meterklievers en brandhoutautomaten.

U ziet, met deze merken kiest u voor hoge kwaliteit, degelijkheid en gebruiksgemak.

Een demonstratie of bezichtiging? Met veel plezier, maar als u niet voor een gesloten deur wil staan maken maken we graag een afspraak.